Ahmad Zaiem Ismail
Pengarah Urusan / Pengasas

Pengalaman

Berpengalaman lebih 15 tahun dalam kewangan korporat, takaful dan Islam. Jawatan terakhir beliau adalah sebagai Naib Presiden, Jabatan Syariah di sebuah syarikat korporat terbesar di Malaysia. Beliau juga berpengalaman dalam bidang perundangan sebagai Peguambela & Peguamcara.

Berminat dalam bidang perniagaan sejak sekolah menengah lagi dan pernah terlibat dalam perniagaan semasa belajar di universiti. Kerana cintanya dalam perniagaan, beliau memutuskan untuk mengundurkan diri dan membuka perniagaannya sendiri, bermula sebagai Perunding Zakat dan Cukai pada tahun 2015.

Pada tahun 2017, beliau memulai perjalanan yang lebih mencabar dengan melangkah ke perniagaan produk perawatan kulit berasaskan tanah liat. Sejak itu, beliau telah menjadi pengasas dengan jenama tersendiri, AZYMACARE.

Mohd Apandi Hussian
Pengarah Eksekutif / Pengasas Bersama

Pengalaman

Lebih 30 tahun pengalaman dalam industri insurans / takaful dan kewangan Islam.

Aktif dengan kerja amal dan dakwah NGO yang diasaskan oleh Almarhum Tuan Guru Haron Din (Darussyifa ‘) sebagai penyelia, AJK dan pendidik.

Beliau juga seorang personaliti Radio dan TV. Beliau pernah muncul di Tilawah Interaktif di TV1 dan Halawatul Quran di radio Nasional.fm.